Напуснали са страната от летище Варна и после са си продължили пътя. 20 дни чаках, за да ми кажат от полицията, че те са напуснали страната при изрична забрана. Това заяви в ефира на Нова телевизия бащата Калоян Милев, който издирва 4-годишното си дете.
„На летище София са си свършили работата, но на летище Варна може. Детето вече е обявено за Международно издирване”, поясни бащата.

Таткото обвини майката на съпругата си, че тя е помогнала на дъщеря си, за да изведат детето. По думите му жена му има заболяване.

Жена ми е в особен вид. Физически не изглежда добре, слаба е. Тя не е братя Галеви да избяга, тя е една нормална женичка и може да излезе от страната. Затова се пусна по телевизия, защото имаше малък вариант детето да е в България”, посочи още той.

„Тя не бяга от мен, тя отива, коментира бащата действията на съпругата си.

„Баща ѝ подписа, той знае. А майка ѝ в последния момент реши да помогне на детето си, помощ в кавички. Жена ми има проблем”, каза още той.

„И тая баба най-сетне да вземе да се свърже с мен и да каже къде е детето ми, защото тя знае. Те са много близки. Така стават драмите. Аз щадях дъщеря ѝ защото това е унизително да я изведат с полиция”, посочи той и уточним, че двете са много близки.