Хонорарът на фолкпевицата Емануела от риалити формата "ВИП брадър" ще е единственият й стабилен доход през предстоящите няколко месеца. След скандалните разкрития за връзката й с милионерския наследник Димитър Динев Митко се е заканил бившата му жестоко да си изпати, че си е отворила устата, пише "България днес".

Пред цяла България Емануела разказа подробности за отношенията й с бащата на второто й дете, за които стриктно й е било забранено да говори.
"Не искаше да излизаме никъде. Никъде не трябваше да казвам, че съм по-голяма от него, той нямаше и пари дори, не искаше да работи. Един ден Димитър дойде и ми каза, че си събира нещата и ме напуска, защото родителите му са му поставили ултиматум - или аз, или наследството" - разказва без притеснения чалгарката.

След бомбата, която хвърли в ефир, Динев е настръхнал срещу бившата си. До този момент Митко никога не е коментирал отношенията си с Емануела, но вече му е дошло до гуша от нейните атаки. Димитър е решил, че ще остави певицата без лев. Нещо повече - богатият наследник следи зорко престоят на фолкаджийката в къщата и ще използва всеки неин гаф, за да вземе детето им - Димитър-младши.

Докато Динев крои планове за отмъщение, Емануела вече топли кревата на нов мъж. Това е чаровният ерген Борислав, с когото певицата има тайна мисия да го играят влюбени.
Хубавицата прие от раз възложената й задача и се хвърли в обятията на непознатия младеж, което предизвика неодобрението на голяма част от зрителите на предаването. Според клюкарите Емануела ще се опита да продължи връзката с Борко и след финала, подмамена от тлъстата му банкова сметка.