Кейт Мидълтън и принц Уилям, принц Джордж и принцеса Шарлот са на неколкодневна визита в Канада. Посещението на младото кралско семейство е много очаквано и широко отразено.
Кралското семейство пристигна в Канада в събота. Визитата ще продължи 8 дни. Това е първото подобно пътуване на младото кралско семейство, на което присъстват принцеса Шарлот и принц Джордж, съобщава "За жената".

Кейт, Уилям и двете им деца пристигнаха със самолет на кралските военовъздушни сили на Канада и въпреки 9-часовия полет не изглеждаха никак изморени.



На летището те бяха посрещнати от губернатор ген. Дейвид Джонстън, министър-председателя Джъстин Трюдо и съпругите им.

След като оставиха Джордж и Шарлот с бавачката, Кейт и Уилям поднесоха венци в памет на загиналите войници на Канада, след което отидоха на официалната церемония по посрещането.

За първия си ден в Канада кралското семейство заложи на синьото. Кейт бе с рокля на Jenny Packham с дискретен колан на кръста и интересна яка.

В чест на домакините херцогинята на Кеймбридж бе взела назаем от кралица Елизабет брошка във формата на кленово листо - символът на Канада. Брошката е изработена от платина и инкрустирана с диаманти.

Любопитно: Брошката е подарък на бъдещата кралица Елизабет II от баща й - Джордж VI. Той й я поднася през далечната 1939 г., малко преди официалното посещение на кралското семейство в Канада
За първи път видяхме Кейт да носи тази брошка през 2011, отново по време на посещението й в Канада.



Кейт бе с любимите си обувки - велурени обувки с остър връх Gianvitto Rossi, модел Praline, с ток, висок 10.5 см. Клъчът бе на L.K.Benett.

Обеци със син танзанит във формата на капки чудесно се съчетаваха с тоалета й. Обеците са на G. Collins. Специално внимание ще обърнем на шапката - задължителна част от официалния дрескод на британското кралско семейство (и не само разбира се).

Шапката е изработена от известните шапкари Lock&Co и включва кленово листо, в чест на домакините от Канада. С подобна шапка Кейт бе и през 2011, по време на първото си посещение.

През втория ден от посещението си Кейт Мидълтън напълно смени стила. Тя заложи на рокля в червено и бяло - цветовете на канадското знаме.



Роклята й е на Alexander McQueen, модел, вдъхновен от колекцията Resort 2017.

Червените велурени обувки са Russel&Bromley, допълнени от червен велурен клъч Miu Miu.

Кейт Мидълтън бе с любимия си часовник на Cartier, нежни обеци с диаманти и перли и годежния си пръстен.