Брад Пит е готов да се подложи на детектор на лъжата, за да докаже на Анджелина Джоли, че не е бил интимен с френската си колежка Марион Котияр. Той отправил предложението на съпругата си, но тя категорично отказала, съобщава "Дейли Мейл".
Холивудският секссимвол е съкрушен от условието на Джоли да получи пълно попечителство над децата. С тях той се видял за последно в понеделник миналата седмица, когато актрисата подаде иска си за развод.

Засега заедно с наследниците си тя живее под наем в къща, за която ще заплаща по 95 хил. долара на месец.

"Блокирала е номерата на Брад и не му дава и минимален достъп до децата им, дори да се чуят по телефона", казват близки до звездата от "Бандата на Оушън", цитирани от сп. "People".

По думите им Пит бил шокиран от решението на половинката си да прекрати брака им, тъй като и в миналото заплашвала с подобни действия, но до окончателен край така и не се стигнало. Към днешна дата той се надява да получи подкрепа по въпроса с децата от своя тъст – холивудската легенда Джон Войт.

"Смята, че близките му взаимоотношения със семейството на Анджи ще отворят някоя вратичка. Вече се е чул с баща й и се надява той да се намеси в ролята на миротворец между тях", добавят още от обкръжението на Пит.

В официалните документи като причина за раздялата си с него, Джоли посочва тривиалното "непреодолими различия". По-късно излезе информация, че смятаната за най-красива жена на планетата, прекратява брака си, заради изневяра.

За любовница на Брад бе нарочена именно Марион Котияр, с която той си партнира в новия си филм "Свързани". В социалните мрежи френската актриса категорично отрече да е имала афера с колегата си, като добави, че в момента очаква второто си дете от дългогодишния си съпруг Гийом Кане.

Според друга версия Анджелина била строго против начините, по които Брад възпитавал децата им. По случая е сезирано и ФБР, което ще разследва актьора за физическо и психическо посегателство над 6-те си наследници.

Обвиненията датират от средата на септември, когато семейството пътувало в частния си самолет. "Той бил пиян и се карал ожесточено с Анджи. Тогава най-големият им син – Мадокс се включил и защитил майка си. Брад тогава обърнал гнева си към него", твърдят източници, близки до Джоли.

Защитници на Пит обаче контрират, че до физическа саморазправа така и не се стигнало, а какви думи използва един родител, за да възпитава децата си, е въпрос на личен избор.

Източник: в. България днес