Окръжният съд в Бургас отново изненада с неочаквано и не особено оправдано милостиво решение. Днес предсрочно условно е освободен извергът от село Маринка Георги Гочев, който превърна огромната си къща в крепост на ужасите. В нея той изнасилваше и зверски измъчваше жени и момичета, държеше ги с дни и ги изтезаваше. По предложение на комисия от затворническата администрация, представено от шефа Бранимир Мангъров, днес се проведе съдебно заседание, предава "Флагман".
Основанията бруталният изнасилвач да бъде пуснат са, че имал примерно поведение зад решетките и "честно отношение към труда". Освен това изродът имал и дете, за което трябвало да се грижи. Припомняме, че момиченцето обаче е осиновено от Гочев и бившата му съпруга Ана, която е избягала от зловещата къща. Съдбата на това дете от години не е ясна, то бе оставено за отглеждане от болната майка на извратеняка.

Прокурор Георги Чинев оспори решението. Той обяви, че по закон има възможност за подобна мярка, но приемането й и освобождаването на затворника не е задължително.

Припомняме, че извергът Георги е българин с шведско гражданство. За него се носеха легенди, но никой здрав мозък не можеше да допусне, че подобни извращения с човешки същества са възможни. Наш екип бе в село Маринка, където по-голямата част от жителите са заможни хора. Те са в шок от новината, публикувана в изданието, че сред тях отново ще живее бруталният извратеняк, гаврил се по изключително жесток начин със съседи и познати.

54-годишният Георги Гочев и партньорката му от цигански произход Стоянка Тодорова изнасилваха непълнолетни момичета с флакони от дезодоранти, поилки за птици, пъхаха им в гениталиите четка за баня, биеха ги с прътове и стирки. За всяка жертва измисляха все по-гнусни и садистични начини за малтретиране, изнудваха и заплашваха с убийство. Двамата психопати щяха да лежат в затвора по 7 години, Георги обаче на няколко пъти бе засичан в отпуск от местните жители. Освен това лежеше в общежитието с лек режим „Строител”. Хората от селото са настръхнали от новината, че садистът ще се върне сред тях.

Изродът ходел често в селското кафене, там намирал и жертвите си. Заговарял ги, бил много убедителен, предлагал им работа в Швеция и добри доходи. След това ги канел да видят дома му или да им покаже породистите кучета на двора. Щом момичето влезело вътре, циганката Стоянка залоствала вратите и започвали оргиите. Къщата е оградена с двуметрови бетонови зидове и метални решетки. От улицата не се вижда какво става в двора.

По време на зверствата и мъченията Стоянка крещяла, пъхала предмети в жертвите и се гаврела, а Гочев изнасилвал момичетата. „Аз тебе ще те заколя!"„Или ще се съгласиш Георги да те чука в дупето, или аз ще те затрия с този пън!", викала изродката. „К.рво ще задоволяваш мъжа ми!“, крещяла още циганката. „К.рво мръсна, ще те убия, ще ти извадя окото, ще ти отрежа клитора.

Огромният палат, който днес отвсякъде е ограден с двуметрови бетонни зидове и е охраняван от огромни свирепи кучета. До влизането в къщата семейството живяло във фургон до строежа. Жестоки скандали, побоища и непрестанни крясъци – така описват сем. Гочеви техните съседи. А майката на Георги, според тях, е „много проклета жена“.