Малко преди да замине в САЩ по покана на „Плейбой“ Ася Капчкикова е направила аборт отрапърът Криско, с когото имаше любовен роман. Говори се, че през август, месец преди да отпътува за Лос Анджелис, където бе гост в имението на създателя на Плейбой, Ася е направила аборт, твърди hotarena.net. 
Когато красавицата разбрала, че очаква дете, вече е била разделена с Криско, а и за миг не се е замислила, че иска да задържи бебето. 

Според плеймейтката едно раждане точно сега би сложило край на кариерата й, нещо, което тя нито искала, нито можела да си позволи, разкриха близки приятелки на Капчикова.

Точно когато Ася пускаше снимки от имението на Хю Хефнър феновете й коментираха, че видимо е напълняла. Сега вече е ясна причината за това. Килограмите й са се натрупали от хормоните в ранната й бременност.

Според слуховете Криско и Ася са се разделили, защото плеймейтката се е снимала в чалга клип-нещо, с което рапърът не бил съгласен. Друга клюка носи, че Криско искал да се задоми, но Асяму отказала категорично с мотивите, че е прекалено млада и й се живее. Друга версия са честите изневери. Не само Криско, но и Ася Капчикова не веднъж е кръшкала от правия път. Чашата преляла, когато плеймейтката видяла с очите си, че Криско се радва на интимната компанията на Мария Илиева. С това дошъл и краят на любовния роман.

В момента Ася е сред звездните участници в най-хитовото шоу в българския ефир „Фермата“.