С настъпването на новата седмица отново поглеждаме към звездната карта. Някои представители на зодиакалните знаци ще се радват на романтична любов, докато други е добре да се пазят от измами. Повече вижте в седмичния ни хороскоп.
Овен
Енергетиката ви е стабилна. Заемете се с дейностите, които от дълго време отлагате. През тази седмица всички нови начинания ще са успешни.

Телец
Ще се наложи да се занимавате с дейности, които не ви харесват. Приемете ги и бъдете старателни въпреки всичко. Избягвайте да се включвате в спорове и конфликти, които само ще ви натоварват с отрицателни емоции. Поне веднъж дневно отделяйте време за любимите си занимания.

Близнаци
Подходящ период, когато успешно ще уредите личните си отношения. Не е изключено да поставите начало на нова романтична връзка или пък да възстановите наскоро прекъсната. Постарайте се да изгладите недоразуменията (ако има такива) с най-близките роднини и да успокоите собствените си емоции.

Рак
Във ваша полза е да се заемете с важните задачи в момента на възникването им без да отлагате. Бъдете по-търпеливи и по-дружелюбни спрямо близките си. Споделяйте тревогите откровено, вместо непрекъснато да ги критикувате и да изтъквате собствените им недостатъци. Приемайте фактите такива, каквито са.

Лъв
Постарайте се да се дистанцирате от хора или фактори, които ви създават отрицателни емоции. Това не се отнася до членовете на семейството или други близки роднини. На тях е желателно да помагате в момент на необходимост. Следвайте собствените си интереси и приемайте неприятностите философски. Нищо във Вселената не е вечно.

Дева
Съчетанието на интуиция и логика през тази седмица е силната ви страна. В състояние сте да се справите дори с много трудни задачи или с такива, за които до момента не са ви стигали силите. За всеки спор ще разполагате с достатъчно аргументи, а и с достатъчно енергия, така че победата винаги ще е на ваша страна.

Везни
Слънцето е във вашия знак и от вас зависи да постигнете така желаното душевно равновесие. Време е да се откажете от вредните навици и ще ви се получи много лесно, стига да имате желание. Противоречията са във вашите мисли, отървете се от тях. Не е желателно да възстановявате прекъсната любовна връзка.

Скорпион
Основен фактор за успеха през тази седмица са отношенията. Постарайте се да сте достатъчно коректни и откровени спрямо хората, с които ще общувате – роднини, приятели, колеги, съседи. Успехът ви е гарантиран, ако използвате оптимално капацитета си и не нарушавате общоприети и общочовешки (макар и неписани) правила.

Стрелец
Крайно време е да помислите за себе си. Улисани в работа забравяте да се погрижите за добрия си външен вид. Предстоят ви важни срещи и не е без значение как изглеждате. Нали знаете старата поговорка: „по дрехите посрещат, по ума изпращат“, така че постарайте се да подобрите визията и си създайте оптимален режим на труд и почивка.

Козирог
Имате нужда от положителни емоции и от вас зависи да си ги създадете. Не се въздържайте от това да изразите мнението си откровено, естествено без да засегнете нечии интереси или територии. Организирайте си развлечения, които ви харесват. Ще се тонизирате и ежедневната работа ще ви се получава много по-лесно.

Водолей
Много е важно да намерите баланс между собственото си мнение и чуждите препоръки. Самостоятелната работа може да се окаже недостатъчно ефективна поради липса на информация или опит. Обсъждайте затрудненията си и приемайте разумно препоръките на събеседниците си. Не е нужно да ги следвате сляпо, просто се възползвайте максимално, за да не претърпите материални загуби.

Риби
Доста идилична ще е обстановката около вас през тази седмица. Спокойните отношения и оптимистичното настроение ще ви следват навсякъде и във всичко. Дори да възникне някакъв конфликт, по-добре на този етап да се дистанцирате и да си спестите отрицателните емоции. Спорните въпроси ще се решат по стечение на обстоятелствата, ще разберете дали грешите, но без да претърпите на критика.