Млад мъж с мускулесто телосложение, който явно тренира в залата, изскочи от колата си, за да раздаде правосъдие по време на конфликт, но му бе показано от по-възрастен опонент, че не владее уличния бой. Спорът, който станал в Сидни, Австралия, бил заради червен сигнал на светофар, съобщава "Дейли Мейл".
Кадрите записани от очевидец, показват как татуираният младеж получава доста удари, макар че преди това по поведението му се вижда, че е сигурен, че лесно ще надвие противника си.

По-възрастният мъж, който според информацията е със семейството си в колата, показва на инициатора на боя, че битките на улицата си имат свои правила и явно е необходим опит за тях, а не само мускули, направени в залата.

След получени десетина удари, младият шофьор претърпява фиаско и се връща към колата си, макар че след това словесно отново се опитва да подстрекава опонента си.

Победилият в мелето изчаква зелената светлина на светофара и след като е сигурен, че е победил и няма да му се наложи да се връща, се качва в колата си и потегля.

Превод и редакция: БЛИЦ