Фолк певицата Александра стана бизнес дама. Тя откри свой онлайн бутик за дрехи и вече облича колегите си. Първоначално идеята била магазинът да е както за мъже, така и за жени, но облагодетелствани ще останат само господата.

„След желанието ми да събличам, естествено се породи и това да обличам мъжете. Поради това, с извинение към дамите… те засега не представляват интерес“, пошегува се изпълнителката, цитирана от "Марица". Засега Александра не иска да издава имената на известните си клиенти. Подшушва обаче, че в бъдеще има идея не само да облича мъжете, но и да прави цялостен стайлинг на колегите си за клиповете им.

"Бизнес начинанието стартира успешно, но пък преди дни имах един неприятен инцидент - откраднаха ми колата в Студентски град", разказа певицата. Веднага отишла в най-близкото РПУ, за да пусне жалба. Написала всички подробности, а на сутринта дежурният полицай  звъннал, като  казал, че са намерили автомобила на съседната улица. 

Александра тъкмо се зарадвала на добрите новини, когато разбрала, че колата е смачкана до неузнаваемост. Оказало се, че крадците са катастрофирали веднага след като са откраднали возилото.