Любовна мъка дълги години не дава мира на тв водещия Роро. Участникът във "ВИП брадър" все още страда по голямата си любов. Тя не носи женско име, а се казва Миро.
Любимият на Роро работи като пиар, а тяхната любов е като за турски сериал. Двамата се позннават още от тийнейджъри, а след това работят заедно в музикалната телевизия ММ, пише "България днес". 

Роро и синеокият красавец Миро са дълги години заедно и живеят блок до блок в столичния квартал "Лагера". Двамата няколко пъти се разделят и събират, ревнуват се един друг и изпадат в тежки депресии, когато не са заедно. След десетина години любовни драми Роро и Миро все пак се разделят окончателно, като в основата на крайното решение е приятелят на сина на Вили Кавалджиев.

В момента Роро е без сериозна връзка и продължава да отрича публично сексуалната си ориентация, но близките му са категорични, че той си пада само по мъже. "Пълни глупости са твърденията, че той е бисексуален - разкриват негови приятели. "Роро е чист гей. Около него почти винаги е имало жени, но отношенията им са само приятелски. Той просто не се възбужда от жена, харесва само мъже. Пада си предимно по по-млади момчета и е много влюбчив".

През годините Роро има едва две-три по-сериозни връзки освен тази с пиара Миро. Сега във "ВИП брадър" тв водещият хвърли едно око на най-желания ерген Борислав. Роро ще трябва да бори конкуренцията в лицето на палавата мъжемелачка Миглена Ангелова и бившата Надя, като шансовете му клонят към нулата. "Роро ми сподели, че е влюбен в Борето и не го дава", изпусна се чалга дивата Рени.

Самият Борислав изглежда не е преминал "на другия бряг" и изпитва симпатии единствено към Надя.