Когато той се старае за твоя оргазъм, трябва да си доволна! Но повечето мъже все пак се стараят да са добри любовници. Те искат на теб да ти е хубаво. И да достигнеш кулминационната точка, пише cosmopolitan.bg Ето как го обясняват.
1. Това е свидетелство за нашето мъжество. Ако не сме я докарали до оргазъм, то значи сме зле в леглото. А кой не иска да докаже достойнствата си в тази сфера?

2. Приятно е. Сексът е удоволствие, което е хубаво да се споделя. Ако на мъжа не му харесва да споделя удоволствието си, той може просто да мастурбира.

3. Това означава, че можем накрая да свършим с чиста съвест. Момичетата са с предимство. И ако дамата вече е доволна, то можем да я последваме.

4. Във всеки случай сме джентълмени, така са ни възпитавали. Майките са ни учили да не слагаме лактите си на масата, да отваряме вратите на жените, да казваме „благодаря” и „моля” и да не оставяме работата недовършена.

5. Не можеш да ни упрекнеш, че не сме изпълнили съпружеския си дълг както трябва. Никой не иска да остава длъжен.

6. Това те прави щастлива. А това е приятно – да правиш някого щастлив, още повече любимото момиче. Макар че някои твърдят, че стопроцентовият алтруизъм е невъзможен. Затова може би цялата работа е в това, че ти не ни мрънкаш, когато си в хубаво настоение след блестящ секс.

7. Стонове ти са секси, но искреният ти оргазъм е къде-къде по-секси. Това е все едно каниш гости и им поднасяш вечеря. Те казват, че всичко е било много вкусно. Но ти разбираш, че не лъжат само ако помолят за допълнително. По същия начин са и женските стенания по време на секс – като комплименти, а оргазмът – като молба за допълнително. Така разбираме, че наистина всичко ѝ е харесало.

8. Понякога мислено играем играта „колко пъти мога да я доведа до оргазъм”. Защото в главата си превръщаме всичко в състезание и постоянно мислено отбелязваме постиженията си на таблата на леглото. Обичаме да усещаме себе си като по-добри.