Див екшън се разигра преди дни в училището в село Трояново в община Камено. Мъртвопиян мъж нахлул в сградата на ОУ „Христо Ботев“ около 14:15 часа след обяд.
„Майка ви да е*б в г**а, некадърници! Всички ще му ду**те!“, крещял обезумелият Г. Т. на смаяната директорка и колегите й. Той забранил на всички да напускат сградата и започнал да оглежда кабинетите, където се обучават деца от І - VІІІ клас. за щастие, в момента на деянието в сградата нямало ученици, тъй като те били първа смяна, съобщава "Флагман". 

Преди да нахълта в сградата мъжът попречил на училищния автобус да потегли, сграбчил директорката и я попитал за кого ще гласува на предстоящите избори. Слисаната жена опитала да го усмири, но стабилно почерпеният Т. продължил с агресивното си поведение. На помощ се притекъл учител, но пияницата го подканил да отидат във физкултурния салон, където да се сборят и да правят „калбучки“.

След нахълтването в училището директорката преценила, че няма да може да се справи със ситуацията и повикала полиция. Ченгетата заварили Т. в компютърния кабинет. Мъжът обяснил, че търси децата си. Това обаче не го спасило от ареста, тъй като те отдавна не се обучавали в школото.

Бургаският районен съд се смили над пияния агресор и му наложи минимално административно наказание – глоба в размер на 250 лв. Хулиганът е доведен с белезници в съдебната зала, той не признал вината си за псувните и обидите към учителите.