Голяма гръд е това, което иска да има жена. На нея се възхищава всеки мъж. Някои момичета лягат под ножа, за да се сдобият с нея, а за други големите гърди просто са много тежко бреме.
Но какъв е случаят на Линдзи Пелас! Когато господ ѝ е давал, той го е правил и с двете ръце.

Линдзи е смятана, ако не за най-авторитетният фитнес блогър в Инстагарм, то поне за един от най-популярните. Нейният профил е следен от над 4.5 милиона абонати. Момичето с удоволствие разказва за здравословния си начин на живот, като едновременно се хвали със своите разкошни форми.

Само погледнете какви очи има!


Но момичето не е във възторг обаче от своя невероятен размер, все пак голямата гръд е причина за редица неудобства. 

Линдзи с удоволствие споделя проблемите, с които тя се сблъсква в качеството си на притежателка на огромния размер. тя дори е направила списък с тези проблеми и с удоволствие го споделя със своите почитатели. 

"Притежателката на голям бюст много сложно си намира сутиен, който да ѝ става. Все пак повечето марки не произвеждат толкова

"А спортен такъв да се намери на практика е невъзможно"

"За мъниста и синджирчета категорично забравете, все пак те потъват в деколтето. Проблеми има и с презрамките на дамските чанти "

Животът на момичето е свързан с голяма физическа активност, но заниманията във фитнесзалата също и носят доста дискомфорт: "Скоковете, а и останалите движения с тялото, привличат доста излишно и нежелано внимание. А когато се навеждат, всеки път трябва да хващам моите "приятелки", за да не изпаднат навън". 


"каквото и да правя, винаги ще изглеждам малко вулгарно" 



Как бы звезда Инстаграма не жаловалась на свою «природную одаренность», но ведь именно она принесла девушке такую огромную популярность.



Источник: Instagram