Жоро Торнев влязъл във ВИП Брадър напук на половинката си Мира Добрева, пише HotArena. Нещо повече, режисьорът е бил заплашен от жена си с развод, ако влезе в риалити шоуто. Журналистката от БНТ дори се изнесла от дома им дни преди старта на предаването. 
Добрева е била категорично против участието му в предаването, тъй като знае какви подли номера могат да извъртя сценаристите на съпруга й и той, както е със слаби ангели, да хлътне по някоя от останалите звезди в луксозното имение край Нови хан. 

Публична тайна е, че преди години един от босовете на „Каналето” е имал вземане-даване с Надя от „Елит”. Отвратена от решението на мъжа си да влезе в сеирджийското предаване, Мира се изнесла от дома им. Тя дори не гледала старта на шоуто на 11 септември, а вместо това била на рождения ден на Кеворк Кеворкян в елитен столичен ресторант.

Слухове, че бракът между Торнев и Добрева не върви по мед и малко се носят отдавна, както и за неговите забежки от семейното ложе. За последно се чу, че Жоро е изневерил на миловидната блондинка с рекламна агентка на име Стела. Самата измамена Мира призна, че Торнев й е изневерил, но е простила кръшкането му, предават от Уикенд.

Този път обаче конфликтът изглежда сериозен като Добрева дори е отказала да защитава мъжа си в лайфовете на шоуто.