Дете католически светец, убито от баща си преди 300 години, мига на смразяващ кръвта запис, направен от туристи. Тялото на Санта Иносенсия отвори очи за първи път от векове насам на клип, направен от посетител на Катедралата на Гуадалахара в Мексико. Тялото, което е запазено чрез балсамиране, гледа директно в обектива на камерата по време на зловещия момент.
Видеото на тялото, което е облечено в бяла церемониална рокля, е било гледано над 600 000 пъти в YouTube. При това потребителите са разделени по въпроса, дали става дума за паранормална дейност или за груба шега.
 
Един от тях пише: „Изисквания за заснемането на паранормално явление: купете си най-евтината камера, настройте я на най-лошото качество, премахнете цялата светлина, която може да помогне за качеството на записа и, разбира се, докато записвате при никакви обстоятелства не се движете”.
 
Друг пише: „Какво съвпадение, когато си отваряш или затваряш очите видеото винаги е с лошо качество”.
 
Сара Торо пък пише: „Просто дяволът иска да ни впечатли”.
 
Легендата за Иносенсия гласи, че баща ѝ я е убил по жестокия начин, защото не се примирил, че дъщеря му е станала католичка, въпреки неговото несъгласие.