Поп дивата Марая Кери нажежи до червено страстите на гръцкия остров Миконос. Певицата се подготвя за сватбата си с милиардера Джеймс Паркър, но не пропусна да предложи неустоима гледка на папариците и десетки посетители на яхтеното пристанище в тузарския южен курорт, пише HotArena. 
Пухкавата певица се беше накиприла с напълно прозрачна дълга бяла рокля, която само подчертаваше пищните й прелести. Бясно щракащите фотографи почти мигновено осъзнаха, че под ефирната дрешка звездата няма и конче бельо - огромните зърна и ареоли на тежкия й бюст повече от ясно се очертаваха под роклята.

Това обаче не беше достатъчно на Кери и тя реши допълнително да провокира папараците. Под одобрителния поглед на годеника си певицата съвсем фриволно развя роклята си, с което премахна и минималното прикритие на задника си.

Вцепенените туристи и шокирани папараци имаха възможност да огледат до последна подробност звездата отзад - Марая зае възможно най-провокативните пози, за да подчертае липсата дори на миниатюрни прашки и изцяло изложи на показ месестите бузи и цепката на дупето си.