Най-възрастният и уважаван съквартирант във „ВИП Брадър” Вальо Михов успя още с влизането си в Къщата да се забърка в сериозна любовна интрига. В самото начало на предаването той заяви, че е имал интимни отношения с примата Лили Иванова.
Твърдението му обаче доста издразни певицата и тя дори се закани, че ще го съди.

Михов обаче се оказа доста желан мъж, дори на преклонна възраст. Читателка на БЛИЦ потвърди слух, който от дълго време витае в публичното пространство, а именно, че млада ПР-ка е новата изгора на Вальо.

„Само няколко дни преди старта на предаването – на 10 септември, Михов вечеря в известен столичен ресторант придружен от Ива Екимова. Всички останахме стъписани от държанието й. Тя постоянно се умилкваше и отъркваше в Михов. Видимо кокентичеше и по всичко си личеше, че са интимни”, споделя читателката ни, станала свидетел на любовните премеждия. 
 

Заедно с двамата била и щерката на Екимова, придружена от гаджето й. „Типична семейна идилия”, така посетителите в ресторанта описали гледката.

„Към сплотеното семейство се присъединиха още хора. Тогава обаче Михов секна ласките на Ива. Малко след това тя огорчена си тръгна в компанията на дъщеря си и бъдещия й зет”, споделя още читателката ни.

Още в началото на годината Емикова и Михов бяха сочени за двойка, а сега твърдението се превърна във факт!