Риалити звездите Божидара Бакалова и Зара сами са се снимали в еротичен лесбокип. От скандалните кадри ясно се вижда как участничката от “ВИП Брадър” Божидара демонстрира интимни отношения с друга известна брадърка – Зара. В горещите цени дамите си разменят страстни целувки и опипват телата си, пише "168 часа".

Филмчето е заснето с мобилен телефон най-вероятно в тоалетна на заведение, защото се чува силна музика. Зара и Божидара без притеснение показват разкрепостено поведение пред камерата. Зара седи върху капака на тоалетната чиния и затиска с крак вратата, а Божидара е приседнала в нея. Двете са във видимо еуфорично настроение. Красавиците се смеят през цялото време на триминутното филмче, но какво точно си говорят почти не се разбира.
“Сега ще си направим едно клипче”, казва в началото Божидара. Дизайнерката започва несвързан разказ как когато нямаш обхват на телефона, единственото, което можеш, е да си правиш клипчета. Сестрата на Ивайла Бакалова на няколко пъти приближава телефона до себе си и прави странни физиономии. Лесбосцените започват след като Божидара се навежда и целува партньорката си по устните. Следва “любовна игра”, в която Зара се опитва да целуне партньорката си, а тя се прави, че се дърпа. “Това можем да го включим в следващия клип на “Каризма”, казва Зара. В следващите сцени Божидара преправя гласа си и започва да обяснява как разчита на подкрепата на най-близките хора. Поради несекващия кикот на дизайнерката не може да се разбере дали тя имитира някого. Камерата е запечатала момента, в който Зара пипва гърдите на дизайнерката, а тя се навежда за целувка по устните.

Палавите красавици са се заснели и в друго филмче, в което си разменят страстни целувки. Сцените са сред природата, а на тях се вижда как Божидара стреля с ловна пушка. Съквартирантката от последния “ВИП Брадър” участва и в още един скандален видеоклип. На него се вижда как тя прави линии от белия прах с кредитна карта. Във филмчето с Божидара Бакалова се чува мъжки глас, който й дава напътствия. “Раздели го на четири. Това е за четири човека”, казва приятелят на Божидара, докато тя реди линийките с праха. В следващите кадри дизайнерката пита: “Как е Мел, добре ли си изкарахте снощи”. “Добре е, малко се сдухва, заради предаванията”, отговаря неизвестният мъж. Партньорката на Божидара в еротичните филмчета - Зара нашумя след като демонстрира интимни отношения с Мел в къщата на “Биг Брадър”. Двете без притеснение си разменяха ласки под завивките. След напускането на къщата варненката призна, че не за първи път има интимни отношения с жени. За известен период даже е имала отношения с Галя от “Каризма”. Не по-малко коментирано е и влечението на Божидара към женския пол. Нейното име също се свързваше с Галя от “Каризма”, а немският таблоид БИЛД миналата година я обяви за новата любов на певицата Люси Дяковска. /БЛИЦ