Полицаи от Бургас се намесиха, след сигнал, че самозванец е изгонил учителка от дома й, представяйки се за неин син. Красимир, както се казва добре-познатият вече измамник, днес насила бе принуден да напусне жилището, което неправомерно е обсебил. Той е предупреден от органите на реда „да не се появява в близост до местожителството на жената".
Тази вечер възрастната дама бе докарана с линейка пред дома си - на ул."Константин Фотинов" 1 - в самия център на Бургас, съобщава "Флагман". Тя няма близки, а никой от съседите й не пожела да помогне пенсионерката да бъде качена до апартамента си на 5-ия етаж.

Само добрата воля на няколко будни граждани, даде възможност тя да се върне най-после в жилището си.

Гледката в апартамента на Калинка Неделчева бе ужасяваща. Навсякъде има разхвърляни боклуци и се носеше непоносима миризма. През последните два месеца там живее самопровъзгласилият се за нейн син - Красимир Рашков Димитров.

Той буквално е съсипал тристайното жилище. Калинка не успя да влезе в хола си, защото се оказа, че той напълно блокиран от боклуците, хвърлени от Красимир. 

Историята, за жалост, не приключва до тук.

Калинка е със ужасяващи рани по гърба, не може да ходи и не може да се грижи за себе си.  Засега тя ще бъде обгрижвана близки, успели да я спасят от лапите на измамника Красимир и да я върнат в жилището й. С основна заслуга е адвокат Адриан Хаджиев, който успя да разгласи за случващото и да я спаси от небивалите мъки през последните няколко месеца.  

Жената, която е бивша учителка и е прикована на легло заради тежка форма на диабет, е била заключвана в стаята си и оставяна да умре в адски мъки, защото Красимир Димитров искал да се „отърве от нея възможно най-бързо” и да завземе жилището й. Тристайният апартамент се намира на пъпа на Бургас и по пазарни цени струва над 80 хил.евро. Красимир дори стигнал до там, че се опитал да накара немощната жена да подпише документи, завещавайки жилището на него.



Красимир, който се оказва известен измамник, изгонен от Варна, дори си позволил да смени бравата на вратата след като възрастната жена е приета в болница заради усложнения от диабета и липса на грижи. 

След светкавичната реакция на МВР, от днес тя ще се прибере в дома си, където вече няма да я чака ужасът, на който приютният от нея Красимир, я е подлагал.