Сега живея съвсем различен живот, с невероятни облаги, но когато се обърна към миналото, виждам, че Русия ми даде нещо, което го нямат всички - воля винаги да продължавам напред, за да изпълня желанията си, да успея", казва супермодела Наталия Водянова.
Тя печели милиони долари всяка година разхождайки се по подиумите и работи за едни от най-известните модни марки, но Лариса, майката на супермодела Наталия продължава да живее от продажбата на торти по улиците на руския Новогород.



И самата Наталия (34), преди да я открият модните скаути, когато била на 17 години, е работила с майка си на пазара продавайки плодове. Но след това късметът й се усмихнал и сега си сътрудничи с най-известните модни къщи като Calvin Klein, Louis Vuitton и Стела Маккартни. Все пак, въпреки световния успех на дъщеря си, Лариса (54) остава скромна и не иска нейната дъщеря да я издържа, така че самата тя работи усилено, за да се прехранва.

"Дъщеря ми (сестрата на Наталия) и аз искаме да покажем на другите, че и сами можем да постигнем нещо, без ничия помощ. Преди 17 години, Наталия продаваше банани, за да свърже двата края и това не е нещо, от което някой би трябвало да се срамува ", казва Лариса.

Лариса, която има още една дъщеря, болна от церебрална парализа, казва, че Наталия им предоставя огромна подкрепа и че манекенката разбира защо майка й продължава да живее същия стил на живот.

"Майка ми е огромно вдъхновение - да живее живота следвайки сърцето си, вместо да прави това, което й е казано, че е правилно", заяви Наталия, която поради своя невероятен жизнен път "през ​​тръни към звездите" наричат ​​и " руската Пепеляшка ".

Благодарение на възпитанието, което майка й й е дава, Наталия още от ранна възраст има вкорена дълбока стойност на работна етика. Тъй като семейството й едва преживява, манекенката трябвало да напусне училище, за да изкарва прехраната си и да помага на близките си. Въпреки това, освен професионалните успехи, тя е имала успех и в личен план, така че през 2001 г. се омъжва за британския аристократ Джъстин Тревор Бъркли Портман , с който имат три деца. Въпреки това, след 10 години те са решили да се разведат.След него, Наталия започнала да излиза с Антоан Арно, президент на компания, която произвежда луксозно мъжко облекло, с който вече има две деца, т.е. общо пет. Въпреки че Наталия сега живее луксозен живот, тя казва, че никога не е забравяла своите корени. 



Източник: zajenata.bg.