Млъкни! Стига пищя! Майка ти ще изчезне, няма да я видиш повече!” – това крещели на 7-годишната дъщеря на Даниела - битата от сестрата на Митьо Очите докато я държали. За бруталният въргал, случил се вчера вечерта пред плод-зеленчука на Валентина, разказа пред БЛИЦ съпругът на млатената от нея столичанка, който пожела да не споменаваме имената му.
 „Случило се е около 21 часа на пътя между Равда и Несебър, където се намира обекта на въпросната Валя. До него има и солариум, където е била жена ми. 7-годишната ни дъщеря била навън – седнала на стол пред плод-зеленчука. Сестрата на Митьо Очите излязла и я махнала от стола. Детето отишло разплакано при майка си и казало: „Мамо, леля Валя ме изгони”. Съпругата ми е по-темпераментна и веднага реагирала – започнала вътре да обсъжда случката и се зачудила на каква се прави Валентина и как може така да гони детето. В този момент, тя, която явно чула какво се говори, влязла в солариума със стол в ръка и директно тръгнала да удря жена ми”. Това разказа пред репортер на БЛИЦ съпругът на потърпевшата, който сам се свърза с БЛИЦ, за да разкаже за скандалния случай. Той призна, че жена му и сестрата на Очите се познавали, тъй като Даниела всяко лято била в Несебър, но нито имали какво да делят, нито някога били имали конфликт.
 
Той потвърди информацията на БЛИЦ, че на мястото са дошли и хора на Митьо Очите, които се намесили свръх брутално в конфликта. „Тя самата ги извикала, което просто не го проумявам! Скарали сте се – скарали сте се! Но да викаш и коли с 12 бабаити да се саморазправят с една жена – това просто не го разбирам! А това, че всичко се е случило пред детето ми... просто не искам да го коментирам”, каза още съпругът на Даниела. И добави, че дъщеря му е в шок от случилото се.

Очевидно има защо 7-годишното момиченце да е в шок, предвид факта, че дузина здравеняци били хванали майка му. „То плачело и искало да я пуснат, а те му крещели: „Млъкни! Стига пищя! Майка ти ще изчезне, няма да я видиш повече!”. Валентина пък се заканила: „Няма да те намерят! Ще изчезнеш, ще ти се случи случка!”, разкрива още мъжът на потърпевшата и обяснява, че съпругата му се обадила плачейки от от районното, когато му казала какво се е случило. Тогава тя му спестила отправените реплики към детето им, за да не го афектира допълнително. 

„Тези хора там явно така са свикнали. Мислят, че са недосегаеми! Сестрата на Очите дори снимала номерата на нашия „Мерцедес” – вероятно, за да ни покаже, че можем да бъдем намерени и трябва да внимаваме. Пуснал съм писмен сигнал и до ГДБОП, за да съм сигурен, че случаят няма да е известен само на полицията на местно ниво”, обясни още съпругът. И добави, че на екшъна има свидетелка, която вече е дала показания в РУП-Несебър.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!