Родната супер звезда в кеча Русев най-после си дойде у нас. Вчера здравенякът кацна в жегата по обяд на летище София заедно със съпругата си Лана, информира "Стандарт". Двамата се забавиха доста преди да се появят на терминала вероятно заради много багаж. А той им бе необходим, защото от днес стартират тържествата около втората им сватба. Тя ще се състои в петък в Пловдив, след като преди няколко седмици Русев и Лана за първи път си казаха "да" на красива церемония на плажа в Малибу.
Иначе, на Терминал 2, Русев и съпругата му бяха посрещнати от майка му Славка. Тя сподели, че е направила баница и айрян, тъй като Мирослав Бърняшев (както е истинското му име) ги обожава. Самият Русев прегърна майка си след като се появи във фоайето.

След него Лана (Катрин Джой Пери) събра погледите с ефектна лятна рокля, разкриваща прелестите й. Някои от хората на летището разпознаха българският кечист и отидоха да се снимат с него.

"Чувствам се супер на родна земя. Вярно, от 10 минути съм тук, но вече видях майка си. А това е страхотно. Същото е чувството след като съм и вече женен. Ние отдавна живеем заедно с Лана, така нещо кой знае какво не се е променило. Но със сигурност е хубаво", каза Русев пред "Стандарт" на летището. Той допълни, че след разделянето на шоутата "Първична сила" и "Разбиване" програмата все пак е станала малко по-лека.


Снимка: "Стандарт"

"Сега работим с един ден по-малко, което е хубаво. Моето желание продължава да е - да съм здрав", допълни той и свали черните си очила като показа синка под лявото си око. "Това стана на последното шоу в Мексико. Но се случва такива неща. Не се сърдя", допълни той.

По традиция, когато някой известен пристига у нас на летището имаше доста камери и микрофони. Само че, този път те не бяха български. Всъщност цялото пристигане на Русев и Лана бе заснето от екип на Световната федерация по кеч (WWE). Кадрите ще попаднат в риалити шоуто "Total Divas", което се излъчва канала "WWE Network". Лана е една от главните героини там. Затова камери следят всяка нейна и на Русев крачка 365 дни в годината.

Шоуто естествено не можеше да мине без кадри от България и тържествата, които стягат Русев и Лана, която днес ще бъде кръстена в православната вяра в Бачковския манастир.

Очаква се в Пловдив да дойдат и някои от колегите кечисти на Русев като Джими Усо.