Ива Екимова зарадва последователите си в социалната мрежа с фотос от морето преди ден, пише HotArena. Пиарката противно на родните ни ВИП персони, които пъчат яки кубици силикон показа съвсем скромното си имане, което едва пълни сутиена. Ива е доста скромна в това отношение, но видимо, това не й създава комплекси. 
40-годишната Ива изглежда зашеметяващо и много млади момичета могат да й завиждат за начина, по който изглежда, та макар и без гърди - бомби. Преди време в свое интервю момичето на късмета сподели, ч е против всякакви пластични интервенции и не би коригирала нищо по себе си. „Харесвам дори големия си нос и елфските си уши.“

В последните месеци Ива Екимова се превръща във фитнес маниачка. Бившата телевизионна водеща е подложена на суров тренировъчен режим от Биляна Йотовска. Настоящата бодибилдърка е изготвила специален тренировъчен режим за пиарката на звездите и Ива Екимова ударно се поти и топи в залата.

Tя не напразно сее доверила на ѝ Биляна Йотовска. Вече се забелязват и първите резултати. Бившата съпруга на Дими от „Сленг” вече има плоско коремче, плочките по него също са факт, а бедрата й са значително по-стройни.

И все пак малко силикон в циците биха направили нещата още по-прелестни. Не мислите ли?