На жената, зодия Везни ѝ е необходимо пространство и свобода да бъде такава, каквато е. Тази зодия никога няма да ви даде критика, до този момент, докато правилния набор от думи не зазвучи реално в сърцето ѝ. Тя добре мисли преди да изрече думите. Не се изненадвайте, ако ви напише писмо. Интензивността на чувствата е голяма. Тя обича думите, магията, която притежават, начина, по които могат да се освободят.

Поради това, ако искате да запазите жената Везни до вас, трябва да приемете, че думите й са много важни и ги използва като художникът използва четката за изразяване на емоциите на платното. Везните не лъжат и не се хвалят, просто не са добри в това. Вашите думи отправени към нея никога не трябва да бъдат празни. Те презират неизпълнени обещания, пише zajenata.bg.

Жената Везни е художник и за да оцелее в реалния свят, тя трябва да намери своя начин на изразяване. Необходими са ѝ обекти и звуци, миризми и текстури, които дълбоко в нея насърчават чувствата, поради които може да каже "Да. Това е, сега всичко е както трябва". Ако искате Везни трябва да знаете, че те имат нужда от изкуство, както вие имате нужда от въздух.

Тя обича своето тяло, но същевременно и мрази. Но вие трябва да приемете напълно, такава, каквато е. Везните го обожават този момент на интимност. Неучастие й коса от лицето, за да можете по-добре да го видите.Трябва да докосвате всяка част от кожата, като това да е за първи път. Тя копнее за вашите прегръдки. Прегръдките за нея са толкова важни, както е водата за цветята.


Везните иска романтика. На нея й са необходими целувки. Тя ще отлети далеч, за да види света, но необходим й е топъл дом, за да има къде да се върне. Везните често плачат, а вие няма да знаете какво не е наред. Разберете го в тези моменти, когато просто сълзите й се стичат по лицето заради прилив на тъга, предизвикана от трудностите на живота.

Теглото на нейните страхове, нейното любопитство, нейната емоционалната страна, всичко това на моменти насърчава сълзите да започнат да капят от очите й. Везните изискват време и пространство за научни изследвания и няма нищо по-хубаво от жената Везни която преживява света. Тя вижда магия и в нещата, където никой друг не вижда. Смята се, че има чудеса и точно магията води напред. Ако искате до себе си жена Везни, трябва да говорите за любовта, да позволите тя да ви води, да й дадете някаква форма, да даде най-голямо значение.

Тук се крие деликатен баланс - вечната война между усещането за сила срещу чувството на нежност. Вечният опит за намиране на почти невъзможното идеален баланс. За да компенсира недостатъчните си познания, тя ще се опитва винаги да бъде в услуга на другите. Тя винаги дава всичко от себе си хората около нея да се чувстват приятно и винаги се опитва да коригира ситуацията. Везните, понякога преминават границите с грижите си. Но не й се ядосвате заради това, просто в нейната природа е залегнала необходимостта понякога да бъде "жертва" и да угажда на другите.

 

Вие, като неин партньор, трябва понякога да насърчавате грижи за себе си, защото тя никога няма да бъде обърната към своите нужди, поради което ще трябва да се научите на това умение. Трябва да се научите, че поставянето на нейните нужди, преди нуждите на другите не е същото с егоизма, защото тя презира егоизма. Страхува се от самотата, а сърцето често й е съкрушено. Ще се чувства самотна и тъжна, заради много неща в реалния свят, но никога не трябва да бъдете този, който ще ѝ счупи сърцето. Вие сте тук като нейна най-голяма утеха и подкрепа.

Ако искате да спечелите сърцето на Везните, то трябва да бъде завинаги. Трябва да персонализирате нейната променлива природа. Жената Везни понякога се чувстват загубени, ще им бъде необходима топла милувка, черно-бял филм и тишина. Но понякога искат развлечения, среднощни разходки и дълбоки, интимни разговори.

Хубаво би било често да напомнят, че е красива, обичана и най-важното - обожавана. Тя обича и приключенията. Обича самотата, но не иска да бъде оставена сама. Просто приемете нейните противоречия и завинаги ще развие доверие във вас.

Везните имат нужда от партньор, койтоима силна решителност, защото често те не притежават тази особеност. Тя ще ви изненада със спонтанността, а вие ще се възхищавате на лекотата, с която се посвещава на вас и на хората, които обича. Приемете факта, че Везните не съществува "очевиден избор" и винаги помагайте да намери правилния път.

Да се обичат Везни, означава да се обича самата любов. Тя обича всичко, което е свързано с любовта: връзките, откритията, болното сърце, възторг, самата идея за любовта - всичко това тя поставя в един кош и просто се оставя на магията. Тя обича страстта. Везните виждат добри неща в почти всеки човек, но от партньора изисква интелигентност и хумор. За нея няма нищо по-привлекателно от умни хора. Когато се спори с Везни, бъдете внимателни с думите. За нея всяка караница е краят на света, а това понякога ще я унищожи. Но те недоразумения можете да използвате един творчески начин. Всеки конфликт можете да виждате като възможност за растеж - това е начало на нови неща. Въпреки това бъдете честни към нея. Когато Везните спорят, обикновено те са прави, защото жената Везни по природа е справедлива и честна.

Погрижете се Везните до вас винаги да бъде щастлива и доволна, защото когато тя е изпълнена с положителна енергия, за нея няма граници, тя може да поеме света в свои ръце. Тя вярва в добротата на хората, в магията и преди всичко в час до края на живота. Ако искате Везни, трябва да вярвате в тях и във всичко, което носят със себе си. Честността и любовта са нейните движещи сили.