Не искаме да подценяваме животът на обвързаните, но има нещо толкова сладко и вълнуващо в живота на едно необвързано момиче, което знае какво иска, знае как да се забавлява и може да прави всичко това сама.Да си необвързан, както всяко нещо, има своите предимства и недостатъци, но днес ще ви запознаем с цели 4 факта, които доказват, че е хубаво и здравословно да си сама и да се отдадеш на закачливи флиртове, пише Струма.
Ето кои са предимствата:
1. Можеш да флиртуваш съвсем спокойно
Спокойно и на поразия - флиртуването е равно на щастие. То ни носи прекрасни емоции, защото гали егото ни и показва, че сме желани и харесвани. Малко невинен флирт не е навредил на никой, няма как да навреди и на твоята свободна душа.

2. Съсредоточаваш се върху себе си
Когато си сама имаш повече време за себе си, за хобитата си, за своето собствено усъвършенстване. Курсове, тренировки, нова работа, местене в нов град - всичко изглежда по-лесно постижимо, когато си сама и няма някой, който да те спира да правиш промени с живота си и със себе си.

3. Можеш да пътуваш навсякъде и по всяко време
Да, почивките с гаджето са хубави, но те се планират месеци предварително и винаги се съобразявате с толкова много неща. Когато си сама можеш да тръгнеш на път още на същия ден и няма да ти пука чии планове разваляш. Спонтаността и липсата на партньор понякога правят живота по-интересен.

4. Можеш да бъдеш егоист без да се притесняваш
Когато си необвързана имаш повече време да глезиш себе си, свободна си да отидеш на всяко парти, на което пожелаеш. Не ти се налага да загърбваш семейството и приятелите си, за да обръщаш внимание на един определен човек. Центърът на собствения ти свят си ти и не се срамуваш от това.