„Постоянен адрес: Зад гробищен парк на палатка”- Този адрес на подсъдим за управление на автомобил в нетрезво състояние се появи в решение на Районния съд в Несебър. Мъжът с инициали В.В. е спипан от полициейски служители към 20.40 часа на 30 юли. Карал пиян зад станцията на МВР в черноморския курорт. От съдебното решение става ясно, че макар да живее на полеви условия, мъжът все пак държи на класните марки автомобили, съобщава Burgasinfo.com.
Карал „БМВ”, макар и да нямал шофьорска книжка. При проверката дрегерът отчел 1,23 промила алкохол в кръвта му. В официалния документ се излагат още характеристични данни за подсъдимия- записано е, че той е „циганин, български гражданин, не женен  - живее на семейни начала, осъждан, без образование”.

След теста с дрегер, шофьорът е пуснат от полицейските служители. Но понеже палатката няма как да е „постоянен адрес” по смисъла на закона, Районният съд в Несебър е изменил мярката му за неотклонение в „задържане под стража”. С последващо решение на магистратите той е четири месеца лишаване от свобода при строг режим в затворническо общежитие.