40 000 евро месечна издръжка, кола със собствен шофьор, както и луксозен апартамент е отказала фолк певицата Дебора. Изпълнителката признава, че е получила атрактивната оферта съвсем наскоро, но не повярвала, че е истинска, пише "България днес".
Брюнетката се сдобила с апетитно предложение да бъде елитна компаньонка на известен бизнесмен. Предложението вървяло с оферта да се премести да живее в Монако, което тя категорично отхвърлила.

„С мен се свърза някаква жена, която работи за него. Искаше да подписвам договор, да се преместя да живея в Монако и ми предложиха 40 000 евро на месец, плюс подсигурен апартамент и шофьор.

И аз не разбрах какво точно се иска от мен, но май да бъда компаньонка на въпросния човек, който ще ми плаща тази сума на месец. Това цялото нещо ми се струваше нереално, даже си мислех, че някой се бъзика с мен”, разказва Дебора.

Брюнетката признава, че категорично отказала предложението. Най-вече поради факта, че й се струвало някакъв номер или лоша шега на нейни приятели.