В САЩ бившата жена на милионер инсценирала побой над себе си като сама се наранила, за да получи от богаташа колкото се може повече пари, съобщава "Мирър". Във Флорида 45-годишният Скот Митчъл бил обвинен в насилие над 29-годишната Мери Хънт, която искала по този начин също и да си отмъсти на бившия възлюбен, че я е зарязал.
По тялото на отхвърлената жена имало много синини и ожулвания, но тя не успяла в коварния си план. Мери Хънт не знаела, че в дома на бившия си мъж били монтирани скрити камери и една от тях заснела нелепата сцена на самоизтезание, докато Скот Митчъл отсъствал от дома си. 
 
Освен това, както се изяснило по-късно, Хънт също така и ограбила бившия си любим мъж като откраднала накити и украшения на стойност над 2 млн. долара. Това се потвърдило, когато бащата на девойката, намирайки се в нетрезво състояние позвънил на милионера и му разказал, че дъщеря му му е изпратила част от откраднатото.
 
Предприемчивият бизнесмен записал разговора и също го използвал в съда. Сега Мери Хънт е с повдигнати обвинения за кражба.

Превод и редакция: БЛИЦ