Известният американски певец Крис Браун бе арестуван около своя дом в покрайнините на Лос Анджелис, щата Калифорния. Предявени са му обвинения в нападение и заплаха за използване на огнестрелно оръжие, съобщи полицейското управление в града, цитирано от TMZ и редица местни издания.
"Да, Браун е транспортиран в полицейския участък, където ще бъде и арестуван", уточни лейтенантът от полицията Крис Рамирес. Той потвърди, че изпълнителят "не е оказвал съпротива и сътрудничи". 

Органите на реда бяха отцепили за няколко часа дома на певеца, докато получат заповед за обиск. Както информира TMZ, обвинение за заплаха от използване на огнестрелно оръжие е дошло от Бейли Кюрън, която през тази година спечели титлата "Мис Калифорния". Блондинката, която нееднократно е била на партита в къщата на Браун, е посетила дома му заедно с други гости миналата нощ.


На снимката: Бейли Кюрън 

Девойката твърди, че тя само е изразила възхищението си от украшение от колекцията на собственика на къщата като накитът е бил поставен така, че всички са можели да го видят. Този интерес на миската се е видял подозрителен на един от охранителите и той е вдигнал тревога. Певецът е дошъл, започнал е да крещи на гостенката и я заплашил с оръжие. 

Според данните на TMZ, представители на Браун са иззели телефона на Кюрън и са поискали да подпише, че няма да разгласява случая. Момичето обаче отказало и си отишла заедно с приятелките си. След това тя позвънила в полицията и разказала за произшествието. 

Превод и редакция: БЛИЦ