Ако сте се скарали с гаджето си, ви предлагаме 12 традиционни начина да оправите отношенията си, които не включват брак.
Помните ли епизода на "Приятели", когато Чандлър и Моника се караха сериозно за първи път? Нека ви припомним: Двамата току-що бяха започнали да излизат, когато Рейчъл изплаши Чандлър, казвайки му, че Моника е "бебе откачалка". След това Чандлър нарече Моника "бебе откачалка" в лицето. Тя очевидно не го прие добре, като гневно му каза, че този път няма да му каже как да поправи нещата и той трябва сам да разбере. Той предположи, че са скъсали и няма никаква идея какво да прави. Моника трябваше да му напомни, че това е само спор, но той все пак трябва да намери начин да й се извини. Затова той й предложи брак. Очевидно това беше неговата първа истинска сериозна връзка, затова нямаше идея, че просто трябва да я целуне и да оправи нещата по нормалния начин.

Ако сте се скарали с гаджето си, ви предлагаме 12 традиционни начина да оправите отношенията си, които не включват брак.

1. Кажете искрено, че съжалявате.

2. Правете секс.

3. Не преставайте да казвате "Обичам те", докато той не се пречупи.

4. Изпратете му храна до офиса

5. Вземете си заедно душ.

6. Прегръщайте се продължително.

7. Зарадвайте го, като си облечете в любимия му тоалет

.8. Обещайте, че никога повече няма да го правите.

9. Напишете им дълго съобщение, в което им обяснявате колко съжалявате.

10. Направете им плейлист с песни, чрез които казвате колко съжалявате.

11. Излезте на вечеря.

12. Заведете ги на концерт/театър/кино.



Източник: iwoman.bg