Изплуваха още подробности за скандалното поведение на пияната певица от "Пирин фолк" Емилия Пашкулова, за което съобщи БЛИЦ. Оказва се, че изпълнителката се опитала да се измъкне, като предложила подкуп от 100 лева на полицаите, които я заловиха да управлява собствения си "Мерцедес" по пътя към санданското село Поленица след употреба на алкохол, пише struma.com.

Освен че отказала да даде проба за алкохол, тя отказала да представи и документите си. 

След като изсипала куп обиди срещу полицаите, тя брутално изблъскала проверяващите в опит да се качи отново на автомобила си . Служителите на реда най-учтиво поискали документите на шофьорката, тя отказала. Поискали проба за алкохол с дрегер и това отказала. Патрулите започнали да пишат акт и тогава Емилия извадила банкнота от 100 лева и нагло я блъснала в ръцете на полицаите. Това преляло "чашата" и те я задържали.

Наложило се да й сложат белезници, тъй като започнала да налита на бой на ченгетата, обиждайки ги. Докато се мъчели да я укротят, тя ударила единия от полицаите в ръката, одрала го жестоко, за което той е извадил медицинско свидетелство и ще я съди. Случаят е драстичен, певицата бе арестувана и престоя в полицейската клетка 24 часа.

Образувано е полицейско дознание.