Ако има класация за най-страстен почитател на българския поп фолк, то тя със сигурност ще бъде оглавена от Пламен Богданов. Скандалният съквартирант като хрътка следва всяка една, а преследването приключва след взаимно охкане под завивките, пише Слава.бг.
През последната година името му бе свързвано с редица изпълнителки от родния хайлайф. Първата, с която бе спряган бе Преслава и благодарение на нея имаше честа да се разходи във VIP къщата на Биг Брадър. Само седмица след като и двамата отрекоха, че са имали отношения, името му бе спрягано за бивш тъпкач на вече щастливо омъжената Джена. Появиха се свидетели, които се кълняха, че са ги виждали заедно в редица морски курорти. След като излезе от проекта на Нова тв той взе участие в клип на Роксана. Тогава някои медии ги свързаха и дори обвиниха ромската перла, че изневерява на тогавашния си приятел Калин.

Не след дълго се появиха и скандални чатове между него и R&B сензацията Гери-Никол, според които той й причинил мускулна треска. Няма как да пропуснем и слуховете, които свързваха Пламен Богданов и с Галена и Алисия.

Последната му бройка според запознати е русокосата фурия Светлана Василева, която пък се засегна от този факт и побърза да го опровергае.

Докато се подвизаваше в Брадъра, Богданов призна, че имал толкова много жени, че им изпуснал бройката. Пак там стана ясно, че някои дами си плащали, за да го имат.

Той нарича себе си "мъжкар", но когато говори за свалките си, се превръща в истинска женичка.