Под знака на покемон манията мина ваканцията на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин в Гърция. Актрисата осъмна като герой в специално видео, в което възпява качествата на джобните чудовища играейки си с лириката на чалга шлагери като „Бял мерцедес” и „Камъните падат”, пише "Монитор".
 „За всички приятели, които обичат да се смеят! А другите също.”, написа Ласкин във Фейсбук под клипчето, чрез което честити и именния ден на любимата си днес. Спретната с къси гащета, раиран потник и без абсолютно никакъв грим Сърчаджиева прати японските анимационни герои да берат и „Детелини” заедно с Лили Иванова.

Макар и заснето с телефон, веселяшкото изпълнение носи почерка на истински професионалист в кино бранша – то е снимано на пристанище и на борда на яхта, а началото на всяко от парчетата е отделено с пресечки с лика на жълт покемон. Освен като оператор Ласкин се включва и като „гост звезда”, запявайки на финала „Ближи си покемона!” (б.а. - закачка с „Ближи си сладоледа” на Дони и Момчил).

От 11 септември Сърчаджиева ще упражнява чувството си за хумор върху пороците на звездите в къщата на „ВИП Брадър”. Заедно с Ники Кънчев ще водят десетия юбилеен сезон, който ще протече под мотото „Играта загрубява”.