Ето кои са сигурните участници във “ВИП брадър” 2016

“ШОУ” се добра до ексклузивна информация от кухнята на Нова телевизия, за това кой, кога и срещу каква сума ще влезе в новия сезон на “ВИП брадър”!  Това са жената на Иван, Ирина Тенчева, Деси Цонева, Миглена Ангелова, Явор Бахаров, кака Лара и екс половинката й Владо Береану, Ути Бъчваров, Рени и моделката Глория Петкова.  

Тази година зрителите няма да видят нито “обикновен” брадър, нито такъв за вече участвали звезди. За сметка на това пък, ВИП-сезонът ще трае около два месеца, ще има огромен бюджет, ще събере под един покрив едни от най-скандалните имена от елита на България, и ще раздаде рекордни по своему хонорари. 

Родните звезди доста се двоумели преди да сключат договор с Големия брат. Една част от тях имали предложение и от конкурентите от  “Фермата”, които давали по-солидни хонорари. Въпреки това основната сума, върху която почти всички влизат е 100 000 лв. Това е първата година, откакто реалити формата е в България, когато горе-долу всички участници получават еднакъв хонорар, само и само да правят сеир на зрителите пред екрана. Брадърът е бил готов да предложи  и повече на някои хора, но те са отказали. Типичен пример за това е Глория, която не искала да я гледа цяла България как яде, дори срещу 200 000 лв. 


Жената на Иван приела веднага

Жената на Иван не се е колебала и грам, когато продуцентите се свързали с нея.  Тенчева Сарачинова също взима 80 бона, само и само да разкаже пред цяла България как е откраднала мъжа на Вихра. За някои може да се стори странно как мъжът ти прави конкурентното предаване, а ти отиваш да вдигаш рейтинга на противниците? Тук се намесват отново столичните бръмчалки, които коментират, че реално Иван, Андрей, Тупарев и Тушев са доста добри приятели, та дори и бизнес партньори?! Без значение каква е причината, Ирина вече е подписала договор, заснела е визитка и е готова да дава съвети в Къщата. 


Деси Цонева ще даде хонорара си за фондацията

Дъщерята на Митко Цонев подписала договора още преди няколко месеца. Тя е поканена за  100 000 лева от продуцентите само и само да разкаже скандалния си живот. След като разбрал баща й обаче, изрично й забранил да участва. Фаталните събития, които последваха след това и неговата трагична смърт, поставили Деси в цайт нот. Какво да прави?! Дали да скърши волята на родителя си, който загуби или да събре в риалитито солидна сума за фондацията, коята смята да прави на негово име. Трудно решение. В крайна сметка клюката гласи, че Деси ще влезе в Къщата, но с още по-голям хонорар!


Миглена Ангелова се колебаела отдавна

“Дамата в червено” на българската журналистика се двоумила доста преди да приеме. Въпреки това г-жа “Искрено и лично” се съгласила срещу сумата от 130 000 лева. В предаването тя щяла да има доста тайни мисии, една от които щяла да е препратка към бившето й предаване. В нея съквартирантите трябва да споделят болезнени истории от своето минало. Неотдавна пред “ШОУ” тя сподели, че няма амбиция да се връща на стола на водеща, с което опроверга спекулациите, че се бута за ново предаване. 


Кака Лара и Владо Береану ще нищят развода си

Почти 6 години след шумния си развод една от най-обичаните телевизионни двойки -  Лара и Владо са приели предложението отново да заживеят под един покрив срещу 90 бона на човек, като в телевизионния формат ще нищят кой на кого е изневерил, ще се карат и обиждат, може дори да кажат и по някоя друга истина от семейния си живот. Брадъра дори заплитал интригата да направи по някоя романтична сцена за двамата, та дано искрата помежду им припламне отново.


Явор Бахаров приел, за да емигрира

Актьорът е решил да емигрира в Лондон, заради смешните пари, който получава в България. За да замине обаче, той трябва да се осигури добре финансово, затова е прибрал 80 000 лв., за да разкаже пред цяла България за отношенията с брат си  - Захари Бахаров, както и за връзките си с Луиза Григорова и Вики Терзийска. 

Няколко месеца по-рано излезе информацията, че актьорът е напуснал Народния театър, защото не искал да работи за 450 лв. Събрал си нещата и си тръгнал след огромен скандал. Бaxapoв мнoгo пъти e бил в Лoндoн и вeчe e cвиĸнaл c oбcтaнoвĸaтa тaм. Toй гoвopeл пepфeĸтнo и eзиĸa. B мoмeнтa oпитвaл дa cи нaмepи ĸвapтиpa тaм, нo тoвa нe билo ниĸaĸ лecнo. Eднa oт идeитe мy билa дa прави театър зa бългapcĸитe eмигpaнти в Aнглия, ĸoитo нe ca мaлĸo и ce пpeдпoлaгa, чe биxa плaщaли c yдoвoлcтвиe зa нaши пocтaнoвки.


Ути Бъчваров влиза с “връзки” 

Продуцентите искали със сигурност да вкарат кулинар, след като България се подлуди по изпълненията в кухнята. Първо предложили на Иван Звездев и Борис Петров, но и двамата отказали, под претекст, че имат професионални ангажименти. Именно затова Тупарев и компания се свързали със своя голям приятел Ути Бъчваров, който тъкмо се чудел кога най-после и той ще развихри в реалити предаване. Преди време на въпроса при положение, че продуцентите на Брадъра и на неговото предаване са едни и същи - няма ли да го видим и него в Къщата, готвачът отговори, че само чака да го поканят. Именно приятелството зад кулисите, осигурило на Ути 100 бона хонорар за пълен престой, готвене и издаване на тайни от славното минало на Бъчваров.



Рени ще се цели към топа във фолка

Забравената от всички чалга певица Рени се върна от Израел преди няколко месеца, след като години наред се хвалеше с живота там. Именно, когато медиите говореха само за злощастната й съдба и проваления й брак, тя пусна нова песен и подписа договор за 100 000 лв. с Големия брат. Певицата е решила на всяка цена отново да е топ име във фолка. За това няма нищо по-добро от едно участие в Къщата на известните, където ще разкаже на цяла България за проблемите в брака си, ще има ли скоро развод и има ли вече мъж до нея. 

 
Глория Петкова само ще се забавлява

Скандалната моделка изгря преди няколко години, като само за ден се превърна в най-търсения модел в България. Петкова обикаляше модните топ дестинации като Дубай, Париж, Милано и Лондон. Впоследствие реши да става дизайнер, художничка, музикант и какво ли още не. Клюката гласи, че родителите й били много богати, живеели в Лондон и се опитвали да я пробутват навсякъде. Именно дебелите им връзки помогнали поредната прищявка на дъщеря им - участие във ВИП-къщата, да бъде осъществена. Според близки от кухнята на шоуто, тя ще бъде на най-малко ВИП от всички, и според прогнозите ще си замине първа. Глория е приела да участва срещу най-скромен хонорар - 20 000 лв. 


Костадин Костов