Интернет буквално гръмна, след като стана ясно, че в новия юбилеен сезон на „ВИП брадър”, в Къщата ще влезе двойника на Николета Лозанова – Жорето Кучков.
Зрителите на шоуто са тотално против, като според тях Кучков не е никакъв ВИП и не заслужава на тормози почитателите на шоуто с присъствието си на екрана два месеца. Ето какво споделят почитателите на риатитито:

„Не пускайте Жорето Педала Кучков  вътре в името на всяка книга и всеки нормален хетеросексуален човек, който не желае да бъде психически измъчван чрез тв предаване пълно с ментално ощетени индивиди с мистериозен пол! Потрес!”

„К’ъв е тоя ве, въобще Големия брат знае ли ,какво означава абревиатурата V.I.P?!? Тоя аз не го познавам, с какво е допринесъл за обществото,а за държавата??? Всяка година се излагате все повече и повече..”
 
„Ооо, Боже, до кога ще правите известни някакви олигофрени, оставете ги да си живеят в техния си свят, защо трябва да ги гледаме и по телевизията , това е наказание, смешни сте и предаването ви с всяка година пропада!”

„И какво му е красивото на този смешен педал? Как може да давате поле за изява на такива същества и да ги окуражавате. Почвате мноого да се излагате! Така ли свършиха всички нормални мъже и жени в тая държава,че вече малки педалчета почнахте да вкарвате в къщата?”