Всеки мъж прави грешки, понякога неосъзнати, но те могат да му костват връзката. Ето как не трябва да се държите с нежната си половинка, ако искате да я задържите:
Флирт с други жени в нейно присъствие
Не, не става дума за ревност! Просто това е меко казано обидно! Когато един мъж проявява някакъв сексуален интерес към друга жена, било то добре замаскирано под формата на шега, ни говори само за едно – неуважение към половинката му. Спестете ни глупостите за чувство за хумор или пък, че сте широко скроени, защото и ние, и вие знаем, че има граници, които не трябва да се преминават.

Унижаване на публично място
Да се биеш в гърдите колко си велик, докато контрираш жената до себе си на всяка нейна дума... Да й говориш пред другите колко е проста, глупава и е най-красива, когато си мълчи... Това е свидетелство колко комплексиран си всъщност. И единственото, което ще постигнеш, е да подскажеш на околните, че в детството си имал сериозна травма, от която явно още не можеш да се отървеш. Не го прави на неин гръб, тя не е виновна, че майка ти те е кърмила до късно, а баща ти те е третирал като неудачник.

Тя не е жена на повикване!
Звъниш й в малките часове на деня и я каниш да ти дойде на гости... с такси. Посрещаш я мъртво пиян (очевидно си се прибрал от дискотека) и без да губиш време в приказки я събаряш на леглото. Свършваш за около 4 минути и заспиваш, лигавейки възглавницата. Ето на това казваме – да се държиш с нея като с жена на повикване. Всъщност виновна е тя! Тя позволява да бъде жената на повикване!

Секс като с надуваема кукла
Натискаш главата й надолу, за да ти направи свирка, но ти никога не правиш френска любов. Въртиш я, подхвърляш я, усукваш я на осем, без да се замисляш дали я боли или й е приятно. Свършваш където ти падне и дори не й подаваш салфетки да се забърше. Факт е, че истинският мъж не се държи по този начин с половинката си, а с проститутка!

Сваляш най-добрата й приятелка
Да си падаш по най-добрата й приятелка и тя да го разбере, е супер гадно! Ако си влюбен - ОК, но ако става въпрос за нагон - помисли, дали си струва! Сдържай емоциите си не заради нея, а заради себе си. Защото нито на приятелката ще й направи добро впечатление, ако е на място, нито ще спечелиш нещо от лигавото си поведение. А, всъщност - може, да те зарежат и двете.

Въпрос на възпитание, среда и комплекси най-вече определят поведението на мъжете към нежния пол. Много здравеняци си мислят, че са голямата работа, а всъщност влачат оковите на детството си.