Става дума за Телец и Скорпион , при които е налице огромно количество страст, защото и двете зодии често гори страст, романтика и открито и безрезервно се предават на чувствителната страна на връзката, така че може да се каже, че заедно те са напълно очаровани от любовта си, уточнява zajenata.bg.
Тези зодии са две противоположности, които не могат да се отделят една от друга. Тяхната страст и химия е толкова силна, че се вижда и от обикновените наблюдатели.

Скорпионът обожава, че Телецът е някой, който няма лесно да го спечели и така получава предизвикателството, което желае.

При Телец в любовната връзка много са важни физическите контакти и стремежът за постигане на емоционална сигурност, така Скорпион, който излъчва чар и който в любовта очаква много страст, може напълно да отговаря на нуждите на Телец.

Също така важен сегмент на добрата връзка може да представлява и фактът, че Скорпион се стреми да бъде реалист в живота и може добре да се впише с Телец, който също най-добре се разбира със земните и реални неща. Тази нежна двойка често обича еднакво да се радва на семейния уют, и наблюдение на залеза на слънцето.