Някои хора успяват да се измъкнат от трудната ситуация с достойнство, ако не, то поне с полза за себе си като допринесат за твърдостта на духа и непоколебимата вяра. Нашата история е такава...
Тази млада жена на име Алисън Хабан е била само на 36 години, когато претърпява мастектомия (операция за отстраняване на гърдата) вследствие на рак. От операцията губи зърното си и страда от впечатляващия белег, който остава на тялото й след интервенцията.
 
Сега има много различни начини да се скрият последиците от мастектомия: трансплантации, импланти, изкуствени зърна, както и много други, но тя реши да не отиде на лекар. След известен размисъл, Алисън отива да си направи татуировка.
 


Доста дълго време жената търси професионалист, който да направи модела и скицата, така че да изглежда красиво на тялото й. В крайна сметка отива в Нова Зеландия при 24-годишния  Роуз МакКълън, който работи в смел колоритен стил. След 13-часово татуиране, произведението на изкуството им е готово.


 
Би било преувеличено да се каже, че татуировките на Алисън са предизвикали фурор в социалната мрежа Инстаграм, но със сигурност много хора са се повлияли от смелостта и дързостта й. Отзивите са предимно положителни. Някои хора все пак продължили да питат Алисън къде е зърното й.


 
Има един интересен нюанс – никой не търси сметка на Алисън, че показва гърдите си. Няма противоречива цензура, която да й наложи забрана за това. Може би, това е защото е в състояние да събере доста харесвания. Между другото, татуировките набират популярност сред жените, които са преминали през диагнозата рак на гърдата.


 
Това е един чудесен пример как никога не трябва никога да се отказваме, защото животът не е приключил. В края на краищата, винаги може да се започне наново !