Женските гърди винаги са били обект на интереси сред мъжката аудитория, която отдавна се стреми да съкрати пространството между себе си и тях. Това не е изненада за нито един джентълмен, но жените продължават да се чудят какво толкова красиво има в тях?
Все пак не трябва да забравяме, че Кери умря заради една по-разголена рокля, както и заради телекинезата, но нека се фокусираме върху гърдите. Разкритие на английските учени показва, че има точно две причини за влюбването в тези прелести и едната от тях е фактът, че женските гърди много напомнят за манията ни към друга сексапилна част от женското тяло, пише men.bg

Всичко започва с отделянето на естроген, който най-често помагал до запасяването с повече мазнини в зоната на бедрата и дупето. Това е начин жената да покаже колко плодовите е можела да бъде преди много години в една далечна галактика - Ким Кардашиян е много плодовита, благодарим, че попита!   

Биологичният антропологист Боби Лоу е наблюдавал еволюцията на женските форми и може да потвърди, че именно те са в основата на контролирането на мъжкото съсловие, но преди много години, властта им е била чиста химера. Еволюцията е започнала да променя женската фигура, след като жените трябвало да се конкурират с масата за мъжкото внимание.

Повечето започвали да променят фигурата си и да превръщат резерва за мазнини в истинско изкушение. Сексологът Алфред Кинд доказва, че приматите никога не са се гледали в лицето по време на секс (мило, не сме само ние) и се фокусира върху женското дупе!  

Ето защо тук се появява и фокуса към женското съсловие - гърдите им все повече заприличват на другата сексапилна част, която винаги ни е привличала. Антрополозите вярват, че сме започнали да откриваме любовта към женските гърди едва с налагането на позата - мъжът да е отгоре. Втората причина идва с наличието на хормона окситоцин, който се отделя, когато жената започне да кърми.

Чувството на любов и щастие се носи във въздуха и няма как да не се усети от аудиторията. Учените смятат, че нашата любов се отключва, когато заработят спомените с кърменето. Подсъзнанието дори не разбира, че силиконовите прелести вече не могат да пуснат мляко, но е задължено да опита!