Луната вече е в Лъв, а Венера във Везни, но от днес Меркурий ще е ретрограден. В периода до 22 септември се налага да избягвате важните разговори, подписването на важни документи и се въздържайте от крупни сделки. Не започвайте нови начинания, за да не се разочаровате, съветва астрологът Ивелина Пенчева.
Днес бъдете внимателни, расте рискът от загуба на пари и вещи. Ако ви се налага да пътувате, тръгвайте по-рано, защото са възможни проблеми с транспорта.
„Когато Луната преминава през знак Лъв, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Да не се критикува никой, особено началниците. Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват“.

„28-ми лунен ден носи успех в делата, пътешествията са удачни. Забраняват се всякакви разрушителни действия. Символ на деня е лотосът - олицетворение на духовния ръст на човека. Всички духовни търсения ще завършат удачно, защото сам Бог благославя подобни деяния. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно ще постигнете милостта на Нощната богиня. Праведника ще го настигне благото, а грешника - възмездието.

В този ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко посадено в предишните лунни дни, днес ще порасне. Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани. Това е резултатът от вашите негативни действия през лунния месец. Не забавяйте темпа и не се отпускайте“, обяснява астрологът.