Разнообразието от „подвидове на нормалния секс“ е станало толкова рутинно, че понякога двойките забравят да определят правилата! И преиграват играта! Има 6 правила, които не подлежат на обсъждане, за да няма обидени в секса, пише Elle.
1. Включете секса в списъка с нещата, които са задължителни.

В един момент дори най-фееричният секс се превръща в рутина. Направете секса част от ежедневието ви, независимо какво е настроението ви, времето навън, тежестите на ипотеката ви...В крайна сметка заради подобни причини няма да спрете да си миете зъбите или косата? Съобразявайте се с вашия биоритъм и темперамент. Скоро ще забележите разликата в емоционалното си състояние.

2. Оставяйте задълженията си извън спалнята.

Определете спалнята си като „особена зона“ - не само за физическия ви релакс, но и за психическия. В леглото е табу да обсъждате проблеми в домакинството или друг вид въпроси, които „сгъстяват въздуха“. Спалнята е място, в което е тихо и спокойно и винаги трябва да я свързвате с наслада.

3. Инвестирайте в подходящо бельо

Редовният секс ви позволява да се опознаете добре като партньори и да се почувствате наистина двойка. Това може в един момент да ви накара да се отпуснете и да започнете да носите шорти с принт на Мики Маус. Важно е да продължавате да купувате съблазнително красиво и женствено бельо, което разтуптява сърцето на партньора до вас. Усещането за собствена сексуалност често започва именно от бельото.

4. Хигиената: никога не я пренебрегвайте!

Интимният живот дава усещане за стабилност и сигурност. Най-вероятно отдавна сте преминали фазата на медицинските тестове и сте забравили за презерватива. Следващото ниво е да пропуснете посещението при гинеколог, да спрете да се епилирате и дори да пропуснете душа. Не се учудвайте, ако някоя вечер партньора ви „забрави“ за кунилингуса. Това е сигнал да деактивирате „системата за сигурност“. Не трябва да сте небрежни към хигиената – това е антисексуално и пречи на сексуалното ви здраве.

5. Не мълчете!

Рутинният секс отхвърля възможността да говорите за очевидното – тайни желания, деликатни фантазии и потребности. Дори постоянните партньори е добре да бъдат в непрекъсната комуникация. Тя сама по себе си също има свои правила. Наложете вето върху споровете между чаршафите, а всеки проблем обсъждайте само във формата на позитивното предложение и в никакъв случай не като обвинение.

6. Не позволявайте на секса да се превърне в рутина!

Основното правило на редовния секс – не го превръщайте в рутинен! Стабилните интимни отношения имат много предимства – най-важното от тях е, че ви прави наистина близки. Това е най-важният фундамент, върху който може да построите живота си. Сексът е постоянна работа върху себе си. Ако се откажете от нея, вие бягате от проблемите с партньора си, със семейството, с брака и отново влизате с колелото на „скучния секс“. Развивайте се постоянно, не се бойте от новото, изучавайте нови техники, пробвайте нови сценарии – така винаги ще бъдете интересни на любимия си и ще сваляте границите. В крайна сметка сексът е толкова безкраен, колкото безкраен е светът между партньорите.