Кръвта на Живкови вода не става. Малката Катерина, щерка на Малък Тошко и Силвия (вдовицата на Поли Пантев), расте като двойничка на Людмила Живкова. Катерина, която вече отдавна е ученичка, е хваната в обектива в компанията на баща си, нецензурния и добре познат с изцепки като сваляне на гащи посред бял ден Малък Тошко, пише "България днес".

За разлика от обичайното положение около Малък Тошко - бутилки алкохол, пияни хора и разголени мацки, този път баща и дъщеря бяха идилична картинка. Заедно през целия уикенд, те обиколиха половин София и накрая решиха да разпуснат в лъскаво, но закътано кафене, където готвят вкусни италиански манджи.

Личи си, че бохемският живот вече се отразява на Малък Тошко. Човекът изцепка е по-скоро побелял, отколкото прошарен, и отново е решил да не се бръсне. За допълнителен камуфлаж бе сложил шапка и тъмни цайси.

След като цял ден бе изпълнявал съвестно ролята на баща, Малък Тошко успя да открадне няколко мига за себе си. Докато чакаха поръчката да пристигне на масата, пикаещият бохем заби нос в телефона и провери гаджетата в чата.

А Катерина е досущ като мистериозно загиналата си баба Людмила Живкова. Има същия характерен нос, същите изписани вежди и пронизващи очи.

За една бройка Малък Тошко щеше да гледа през крив макарон щерка си и хубавите уикенди като този. Заради невероятните му излагации във "ВИП брадър", където злоупотребяваше с чашката (по-точно с бутилката), Силвия се бе зарекла да вземе детето и да забрани със съд на Малък Тошко да я вижда. После, както винаги, й размина - техни познати издават, че Силвия и Малък Тошко са като куче и котка, но в крайна сметка винаги намират пътя един към друг.