Рейнджър от Дупница пострада тежко при пътен инцидент. Транспортиран е по спешност в „Пирогов”. Синът на собственик на автошкола 26-годишният Цанко Купандолски се движел с високоскоростния си мотор „Кавазаки” по ул. "Патриарх Евтимий" в Дупница, когато лек автомобил "Рено Клио" излязъл от странична уличка и помел моториста, пише struma.bg.
От удара Цанко Купандолски изхвърчал от мотора, влачил се няколко метра по асфалта. Той е с тежка контузия, тазобедрената кост на единия му крак е счупена на две места, има и наранявания от влаченето по асфалта. След преглед в болницата в Дупница Ц. Купандолски е закаран за „Пирогов”, където ще бъде опериран.

На мястото на инцидента са пристигнали пътни полицаи, които тествали с дрегер за алкохол водача на лекия автомобил. Устройството отчело 0 промила.

Жена, станала свидетел на инцидента, твърди, че младежът се е движил с висока скорост с мотора, шофьорът на лекия автомобил пък нямал достатъчно добра видимост на пътя, а и навлязъл по-навътре на пътното платно на ул. "Патриарх Евтимий" и така е станал сблъсъкът. По случая работят полицаи от РУП - Дупница.

26-г. Цанко Купандолски е редник в Сухопътни войски. В края на миналата година се върнал от едномесечно обучение с войски на НАТО в Афганистан. За добри постижения е награден. Бащата на ранения моторист Иван Купандолски е собственик на автошкола в Дупница.
 
Снимка: struma.bg