Нина Димитрова от Варна решава да сбъдне мечтата на прабаба й, която е на 101 години. За целта и беше нужна помощ, за която тя помоли във фейсбук, пише petel.bg.
Трябваха и инвалиден стол в рамките на 2 дни, както и някой да ги закара до Жеравна. Добри хора се отзоваха веднага, така че мисията е изпълнена. Вероятно идната събота Нина взима майка си, баба си и прабаба си и заминават на пътешествие до Жеравна. Ето какво написа Нина и каква е мечтата на прабаба й, която е на път да стане реалност:

"Става въпрос за една мечта... Моята прабаба е родом от Жеравна, но не е ходила там от многооо време. Тя е на 101 навършени години и в последно време все повтаря "Жеравна,искам да видя Жеравна". Та ми се иска да осъществя последното й желание. Ходи с бастун, но за дълга разходка ще й трябва количка. Моята кола е малка и е с 2 врати така, че определено не е подходяща. Ако някой би искал да направим заедно една жена щастлива нека да ми пише". 

Както споменахме проблемът с инвалидния стол и колата са вече решени. Публикуваме статията с идеята да стимулираме още хора да зарадват своите близки, по начин, по който винаги ще запомнят. Не забравяйте роднините си, дори и да са далеч, на тях им трябва много малко, за да ги зарадвате!