Актуалната "Мис Силикон 2016" Боряна Миткова и Емануела лъснаха по недотам добре прикрити гърди с лепенки на зърната, които иначе казано не оставят много на въображението. Сексапилният стайлинг очевидно е доста модерен, тъй като и двете се появиха със сходна визия в клиповете си, пише Хот Арена.
Дебютът на Боряна като форк певица безспорно бе доста скандален и забележим, а малко след нея подобна провокация направи и колежката й.

Наскоро Миткова дори сподели, че ще сменя силикона с по-гольм, макар че и този и донесе не малко успехи, сред които и титлата за най-хитовата силиконка на 2016-та.

Феновете на миската я забелязаха още с нейното първо парче "Лъжеш, бягаш" и въпреки упреците за садо-мазо визиите, Боряна вече знае, че в България това е сигурна формула за успеха.

Емануела също не може без провокации и не случайно води класациите по сексапил.

В момента в "Пайнер" е пълно само със застарели певици над 40, а Емануела достойно заместна липсата на Андреа, Камелия и заплодените й колежки Емилия и Галена, които дълго време след раждането ще въртят колелото във фитнеса, за да изваят тяло като нейното тяло, споделят потребители на социалната мрежа.