Светлана Тодорова Арсова - Тилкова, позната и като Алена, е български астролог и нумеролог. Нейните прогнози за широко разпространение, а тя е доста търсена от различни личности и медии за изготвяне на хороскопи, пише flagman.bg. Ето каква е нейната езотерична прогноза за септември:
ОВЕН

Стремите се към опознаване на окултните науки, защото си мислите, че чрез тях ще се изпълнят по-лесно вашите желания, но през този месец може и да се почувствате наранени. След като огледате отново миналото си е време да се освободите от него. По този начин ще възстановите вътрешната си енергия.

ТЕЛЕЦ

Съветът ми е да мислите с разума си, преди да направите дори и най-малката крачка. Всяко прибързано решение ще доведе до разочарование и скорошно съжаление. През този месец ще осъзнаете, рушенето на нещо старо, дори и да е неочаквано, никога не е безсмислено, защото винаги следва началото на нов процес.

БЛИЗНАЦИ

Във всеки ваш живот има един момент, който променя завинаги посоката ви на движение. Когато моментът настъпи през този месец, се доверявайте на интуицията си и действайте, без да се замисляте, дори и ако се налага да скочите с вързани очи в дълбока пропаст. От вас зависи да изживеете коренен поврат в процеса на собствената ви промяна.

РАК

Мракът е зад гърба ви, като отстъпва място на Светлината, на шансове за положителна промяна, на отдавна очаквани приходи. Скоро успехът ще е с вас, а трансформацията, която ще изживеете ще е мащабна и водеща до успешен завършек на пътя ви без направата на магия. Тя предсказва и голям период на професионален растеж и постижения, които ще оставят следа в живота ви. 

ЛЪВ

Бъдете търпеливи, за да не пропуснете периода на поредния възход. Ако през месеца често сте в мрак, приемете, че може да не издържите някакъв изпит, или пък молбите ви ще бъдат отхвърляни или сделки на които много сте залагали, ще завършат със загуба, но ще научите поредния си урок. 

ДЕВА

Отдайте на вашите близки нужните грижи, внимание, като с положителни емоции създадете стабилност в живота им, но без намесата на незримия свят.
През целия месец движението ви напред среща сериозни прегради. Изисква да не се отклонявате от пътя си и да не изпускате благоприятните възможности.

ВЕЗНИ

Ще задоволите с успех стремежа си към удобство и удовлетворяване на собствените ви емоционални ви потребности. Ако разчитате на интуицията си, сами ще намерите верния път.Ако сте ходили да правите бяла магия за успех на вас самите или на някой член от вашето семейство, през този месец сами ще разберете грешката си.

СКОРПИОН

Не мислете, че прекратявате отношения с някого заради магия, а го приемете като нов шанс и нова надежда за по-добро бъдеще. Длъжни сте да се предпазите от опита да надхвърлите възможностите си, да излезете извън рамките на силите си. Не бъдете наивни и не възлагайте напразни надежди за бърз възход.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви отрезвяване, големи промени в живота, които отдавна очаквате. Радвате се на изменението, обновлението, освобождаването, постигането на пълната свобода. И без намесата на незримия свят през месеца ще може да изживеете раздяла с нещо остаряло.

КОЗИРОГ

Ако сте умерено щедри към околните няма да изпитате огорчение, пустота в душата и застой заради ударите на неблагорадните хора. В състояние да надмогнете себе си и да не позволите заради нежелание от ваша страна да пропуснете мига за вярното действие. Целта е да се промените, да се излекувате от съмненията си, да се приемете такива, каквито сте.

ВОДОЛЕЙ

Добре ще е да запазите доброто си настроение и чувството си за хумор, което ще ви помага, каквото и да се случи. Необходими са много усилия от ваша страна. Ще достигнете до болезнени прозрения, които са свързани с незримия свят, но те ще ви освободят от притеснението, че сте подвластни на магия.

РИБИ

От вас зависи да преодолеете застоят на чувствата, да не се връщате назад, към вашето минало, като е добре да осъзнаете, че може да постигнете целите си и сами. Ако пред вас се е отворила нова възможност, нова врата, нови шансове, е добре да погледнете назад, да анализирате миналото си и да преминете към новото без намесата на незримия свят.