Гери-Никол постигна целта си. Малката дива, добила популярност покрай участието си в предаването за музикални таланти „Х фактор”, заприлича на пищни звезди като Ники Минаж и Ким Кардашиян. Това смятат фенове, вглеждайки се в барабанчето на певицата от последния й кадър, качен в социалната мрежа.
Изпълнителката на „Ела и си вземи” и „Момиче като мен” пусна снимка по бански, на която дупето й изглежда точно толкова сочно, колкото и това на жената на Кание Уест. Почитатели на Гери-Никол смятат, че малката дива е добила форми не само като на скандалната Ким, а и като на екстравагантната рапърка Ники-Минаж, на която вечно подражава.

Певицата позира пред обектива с черен бански, в горната част, на който е изписано с големи букви „ИБИЗА”.
 
 
„Да нямаш някакво изкривяване, че си застанала като схваната катерица?”, „Вече е на 18 и може да се к*ври колкото си иска, като гледам вече е започнала, скоро може да задмине Ким Кардашиян”, „Момичето има глас, има чар, но не нужно чак така да се разголва и да клати задник и без да го клати, пак ще си е номер 1”, "Буца малка, хубаво пееш, но си прекалено префърцунена, мила. Не е нужно да се опитваш да гърмиш, музиката ти е изключително добра и разтърсваща" . Това са само част от множеството коментари под кадъра, който веднага успя да събере хиляди харесвания. Певицата продължава да се радва на завидно голяма слава, а всяко нейно парче бързо си пробива път до първите места в класациите.