Ангеле, какво направи? Това викали секунди след катастрофата приятелите на загиналия снощи на бул. „Найчо Цанов” 20-годишен младеж. За драмата разказа живеещ наблизо мъж, който видял всичко с очите си, предаде Марица.
„Беше около 2,20 ч. Събуди ни силен трясък от булеварда. Като излязохме, аудито беше в тревата. Няколко младежи се суетяха около смачканата кола. Две таксита бяха спрели да помогнат на пострадалите. За минути пристигнаха полицейски коли и линейки. Единият от младежите ридаеше и нареждаше: „Ангеле, какво направи?” Спасителите извадиха шофьора все още жив, сега разбирам, че е починал в болницата”, каза човекът.
 
На място се виждат следите от гумите на аудито ковчег. Колата се е движела в посока от Сточна гара към Асеновградско шосе. Изведнъж рязко е кривнала наляво, минала е през насрещното платно и се е ударила в бордюра. След това се е претърколила няколко пъти, помитайки 4-5 дървета по пътя си, след което е останала в средата на широката тревна площ.
 
До мястото на катастрофата точно до наказателния паркинг на паяците, на стотина метра по-надолу са поставили цветя родителите на загиналата там Ралица Иванова. 18-годишната ученичка от гимнацията по туризъм загина заедно с приятеля си Боян Божков при удар в билборд в края на януари. Опечалените родители не бяха разбрали за новата трагедия, отнела живота на друг младеж почти на същото място.