През есента четири зодии ще жънат успехи. Близнаците няма да се чувстват във форма, а телецът ще трябва да взима тежки решения. Вижте какво ни съветват звездите до края на годината:
Овен
За представителите на зодия Овен трите месеца от есента ще са изключително успешни за кариерата. Постиженията им на работното място няма да останат незабелязани от шефовете и им предстои повишение. Заради фокусирането върху работата ще пострада романтичната им връзка.

Телец
Ще трябва да взимате важни решения тази есен, като често изборите пред вас ще се повече от един и това допълнително ще ви затруднява. Някои от предприетите промени ще бъдат успешни, докато други ще са пълен провал. Това може да ви изнерви, но се постарайте да не стоварвате негативните си емоции върху близките.

Близнаци
В професионално отношение събитията около вас ще бъдат стабилни, но е възможно често да се чувствате отпаднали и уморени. Монотонното ежедневие ще ви демотивира за кратко, но след това предстоят много изненади, особено в любовен план.

Рак
Есента за вас ще премине с много пътувания. Ще посетите места, за които само до скоро сте си мечтали. През следващите няколко месеца ще се сближите повече с приятелите и семейството, като ще успеете да разберете на кои хора наистина може да вярвате, пише Марица.

Лъв
Есента ще бъде успешна и през сезона ще успеете да запазите това, което вече сте постигнали. Достатъчно енергични и мотивирани сте, за да постигнете и повече, но за сега трябва да се придържате към сигурността, за да бъдете по-спокойни.

Дева
Възходи и падения ви очакват през следващите три месеца. Няма как да планирате събитията, а ситуациите, които излизат извън контрола ви, ще внасят доста смут в ежедневието. Нужно е само да запазите положителната си настройка, да се радвате или да се учите от всичко, което ви се случва.

Везни
Чести събирания с приятели и познати, купони и забавления – такава се очертава да бъде за вас есента на 2016-та. Единственото, което може да ви ядоса през следващите няколко месеца, са малките проблеми в службата.

Скорпион
Настъпващият нов сезон няма да е никак лек за вас. Ще се изправите пред сериозни финансови проблеми. За големите загуби, които ще се наложи да преживеете, ще ви помогнат близки и приятели. Не е моментът да проявявате излишна гордост, а може да потърсите помощ в трудностите.

Стрелец
Следващите месеци ще преминат без големи сътресения за вас. Може да се отдадете на заслужена почивка и да пътувате. В любовта и в службата всичко ще върви по план и може да сте спокойни, че не се очакват големи проблеми.

Козирог
Есенните месеци няма да са едни от най-приятните за вас. Голяма част от плановете ви ще се провалят. Не бива обаче да наказвате близките си или половинката за нелекия период. Постарайте се да държите емоциите си под контрол и се погрижете за здравословното си състояние.

Водолей
През следващите месеци проблемите пред вас няма да липсват. Ако обаче запазите положителните си възгледи, ще се справите лесно с препятствията. Много вълнуващи моменти ви очакват в любовен план, тъй като половинката ви е измислила различни изненади, за да ви зарадва.

Риби
Есента ще е изпълнена с ангажименти за вас. Ще се наложи да работите повече от обикновено, за да сте готови със задачите си навреме. За момента е нужно да пренебрегнете за малко семейството и приятелите, за да се фокусирате върху отговорностите си.