Миската е по-влюбена от всякога личи от фотосите, които споделя в социалната мрежа. От скоро дори е сменила статуса си със „сгодена“, което означава, че нещата между двамата влюбени са сериозни, пише HotArena.
Мъжът до Катрин се казва Милен Атанасов и демонстрира добра физическа форма тип "нацепена батка". Катрин също изглежда перфектно, а лицето й грее от щастие. Двамата се наслаждават на морската си почивка и се радват един на друг като влюбени хлапаци. 

След неприятностите, които моделката преживя е дошъл светъл период в живота й. 

В началото на 2010 година Орлин Орлинов (тогава футболист на ЦСКА) преби зверски Катрин Вачева.

Побоят започва от паркинга пред комплекс "Манастира" в полите на Витоша и продължава в апартамента на Орлинов. По това време миската има своя светска рубрика и е ко-водещ на предаване в телевизия МСАТ. 

След като я завлича насила в апартамента, Орлинов държи жертвата си там седем часа против нейната воля. На сутринта миската успява да се измъкне от насилника с множество травми – счупен нос, комоцио, скъсана устна и охлузвания.

Катрин Вачева успя да осъди Орлин след четири години ходене по мъките. Побойникът получи условно година и половина затвор с три години изпитателен срок. Отделно му е наложено да заплати на жертвата сумата от десет хиляди лева. 

"Днес е денят, който чакам от 4 мъчителни години... и новината - Орлин Орлинов - ОСЪДЕН!!! СПЕЧЕЛИХ ДЕЛОТО!!! Правдата възтържествува! Много съм щастлива! Борих се, стисках зъби за всичко, което прочетох за себе си, аз си знам какво ми костваше да се съхраня психически и да устоя на всички удари под кръста!!!",написа Вачева.